Whistleblowerloven

Pris

Papirbog
695,00 kr
Medlemspris
556,00 kr
Jurabibliotek.dk Udgivelse på vej
med kommentarer
Udgave 1, 2022 | ISBN 9788757448214
330 sider | Hardcover
  • OM BOGEN

Få ”Whistleblowerloven med kommentarer” som den første 7. januar på Jurabiblioteket sammen vores andre online udgivelser. Vi giver endda rabat på din licens i anledning af udgivelsen af Whistleblowerloven: Se mere her

I Whistleblowerloven med kommentarer af Tina Brøgger Sørensen og Heela Lakanval klædes din organisation på til det praktiske arbejde med etablering og administration af whistleblowerordninger i lyset af den nye whistleblowerlov, der blev endeligt vedtaget i 2021.

Bogen er en praktisk håndbog, der i krydsfeltet mellem offentlig og privat ret, kan hjælpe dig med at sikre en korrekt implementering og anvendelse af en whistleblowerordning.

Bogen henvender sig til arbejdsgivere og enhver, der måtte etablere og administrere whistleblowerordninger på både private og offentlige arbejdspladser. Ud over at henvende sig til arbejdslivets praktikere henvender bogen sig også til advokater og andre, der rådgiver om whistleblowerordninger.

Om forfatterne

Tina Brøgger Sørensen: Advokat og partner i Kromann Reumert, herunder leder af Kromann Reumerts specialegruppe for databeskyttelsesret samt regler om og administration af whistleblowerordninger.

Heela Lakanval: Senioradvokat og videnambassadør for specialet databeskyttelsesret og whistleblowerordninger ved Kromann Reumert. Ekstern lektor ved Københavns Universitet og underviser i faget "Beskyttelse af sundheds- og persondata".

NB: Ved køb af denne titel forudbestiller du bogen. Bogen vil blive sendt til dig, når den udkommer ultimo januar 2022.  

Læs mere