Vi har jo døtre, der følger efter os

Pris

E-bog Papirbog
265,50 kr 295,00 kr
Medlemspris Medlemspris
212,40 kr 236,00 kr
Sådan får vi flere kvinder i ledelse
Udgave 1, 2019 | ISBN 9788757440997
200 sider | Softcover
  • OM BOGEN

Bogen henvender sig til alle, der arbejder – eller vil arbejde – med at få flere kvinder i ledelse på alle niveauer. Det er en konkret håndbog med hands-on-metoder til at skabe organisationer, der åbner op for kvinder og minoritetsgrupper.

Den indeholder en konkret gennemgang af lovgivningen på området og inspiration til bestyrelse og direktion om, hvordan man tager reelt lederskab på området. Forfatteren giver i anden del af bogen en række konkrete anbefalinger til nye perspektiver på forandring baseret på viden inden for området. Dette er samlet under temaer som ledelsesværdier, rekrutteringspraksis, organisationskultur, familie- og arbejdsliv etc. Alle emner belyses af citater fra en lang række danske ledere.

Bogens hovedpointe er, at det kræver en mangesidet indsats at integrere nye perspektiver i organisationen og ikke blot skabe en parallel kultur med særlige tiltag for kvinder og minoriteter. Styrken ved denne tilgang er, at man som organisation reelt får glæde af de nye perspektiver, som diversitet bevisligt medfører.

Bogen fungerer både som inspiration og som konkret arbejdsmetode.

Se alle titler inden for Strategi - og forretningsudvikling

Læs mere