Skattens lyse sider

Pris

E-bog Papirbog
225,00 kr 250,00 kr
Medlemspris Medlemspris
180,00 kr 200,00 kr
Om skattefrihed, skattefradrag og anden nyttig skatteviden
Udgave 1, 2015 | ISBN 9788757435184
164 sider | Softcover
  • OM BOGEN

Skattens lyse sider – Om skattefrihed, skattefradrag og anden nyttig skatteviden er en anderledes bog om skat. En nyttig – og til tider underholdende – rundvisning i de dele af skattesystemet, der handler om, hvornår man ikke skal betale skat eller kun bliver delvist beskattet. Bogen sætter bl.a. fokus på skattefri eller lavere beskattede indtægter, gaver, frynsegoder, godtgørelser og ejendomsfortjenester. Den handler også om, hvad der skal til for, at skattepligten ophører ved udrejse af landet, og hvad der sker, hvis man som udlandsdansker køber hus eller lejlighed i Danmark. Desuden får læseren nyttig viden om en række regler om skattefradrag, og hvad skattefradragene betyder for skatten.

Bogen henvender sig til alle, der gerne hurtigt vil være klogere på de positive sider af »hverdagens skatteregler«. Lønmodtagere og pensionister, studerende og fagfolk – alle kan have glæde af denne overskuelige fremstilling af regler, der gemmer sig mange steder i vores skattesystem.Om forfatteren

Steen Askholt er uddannet cand. jur. og har mere end 40 års erfaring med skat og skattekommunikation fra sit arbejde i bl.a. erhvervs- og revisororganisationer. Han er forfatter til talrige skatteretlige artikler og medforfatter til Lærebog om indkomstskat.

Læs mere