Notat

Pris

Papirbog
275,00 kr
Medlemspris
220,00 kr
Sådan skriver du det professionelle beslutningsoplæg
Udgave 1, 2019 | ISBN 9788757445176
102 sider | Hardcover
  • OM BOGEN

Hvert år træffer valgte forsamlinger utallige beslutninger.  Overraskende nok findes der ikke megen litteratur om, hvordan de mange beslutningsnotater og indstillinger skrives. Der findes gode bøger om, hvordan man skriver opgaver og rapporter som studerende, og der findes gode bøger om, hvordan man skriver i et letfatteligt sprog. Men der findes ikke meget om, hvordan man laver den politiske analyse, der ligger til grund for et beslutningsnotat eller om, hvordan notatet bygges op. Denne bog omhandler, hvordan man udarbejder et politisk beslutningsnotat. Om den proces, der ligger forud for udarbejdelsen og om notatets opbygning, indhold og anbefalinger. Og om rollefordelingen mellem dem, som skriver notatet og dem, som forholder sig til det og træffer en afgørelse på grundlag af notatet.

Målgruppen er alle dem, som i deres daglige arbejde udarbejder oplæg til politiske beslutninger: Medarbejdere i organisationer og myndigheder – og medarbejdere i virksomheder, som ønsker at præge den politiske dagsorden.

Bogen er ikke tænkt som en håndfast instruks i, hvordan en bestemt metode eller disposition skal efterleves, men derimod som et oplæg til overvejelser om de berørte spørgsmål. Illustreret med konkrete eksempler på, hvordan sagen kan gribes an.

Se alle titler inden for International økonomi

Læs mere