New Public Leadership

Pris

E-bog Papirbog
355,00 kr 295,00 kr
Medlemspris Medlemspris
284,00 kr 236,00 kr
Fra strategi til effekt
Udgave 2, 2016 | ISBN 9788757438765
176 sider | Softcover
  • OM BOGEN

I bogen New Public Leadership viser forfatterne en anderledes ledelsestilgang i den offentlige sektor. I stedet for mere styring, er der snarere behov for en bedre styringskultur og et stærkere lederskab, der kan sætte en strategisk retning. Med udgangspunkt i de offentlige kerneopgaver skal der skabes værdi med fokus på den samfundsmæssige bundlinje.

Effektstyring er nøgleordet med antagelsen om, at den offentlige sektor bør indrettes med sigte på den virkning, man ønsker at opnå – til gavn for det fælles bedste.

Bogen henvender sig til ledere og konsulenter i den offentlige sektor, der søger efter måder at skabe sammenhængende udvikling og forandring på, men også til ledelsestænkere der arbejder med denne sektor.Om forfatterne

Martin Lundkvist er direktør i CPL, Center for Public Leadership, der arbejder med vidensudvikling inden for områderne strategi, styring og ledelse til den offentlige sektor.Nicolai Vedsted er uddannet cand. merc. jur. fra Aalborg Universitet. Nicolai er leder af Styringsenheden i Guldborgsund Kommune, og har været det siden enheden blev dannet for tre år siden. 

 

 

Læs mere