Omtale af bogen
"Det er altså forfriskende læsning, Annette Franck byder på i sin nye bog. I årevis har vi fået tudet ørene fulde af, at vi mennesker ikke kan lide forandringer og derfor skal trues med brændende platforme... Jeg køber bogens præsmig om, at vi død og pine skal blive dygtigere til forandringsledelse og -kommunikation, og hvis man ikke har læst om det før, så er denne bog et godt sted at begynde. Den er grundig, velskrevet og man kommer langt omkring."
- 4 ud af 6 stjerner, Birgitte Barkholt, DANSKE KOMMUNER nr. 2/2015
"Det nye ved denne bog er, at den henter viden og værktøjer i pædagogikken og journalistikken."... "Bogen henvender sig til alle forandringsledere, uanset om de er topledere, mellemledere eller projektledere. Dens styrke er, at forfatteren lykkes rigtig godt med at få mange væsentlige budskaber serveret klart og tydeligt."
- Helle Bruun Madsen, Lederne december 2014
"Hvor de fleste ledelsesbøger har fokus på metoder for forandringsstrategier og forandringsledelse, så har denne bog fokus på samarbejdet mellem leder og medarbejder i forandringsprocessen… Bogen er fuld af gode eksempler og øvelser undervejs. Dens unikke tilgang til forandringsledelse og – kommunikation gør den også til en væsentlig ledelsesbog."
- 4 ud af 6 stjerner, Berlingske, d. 14. december 2014
"Bogens hovedbudskab er et slags opgør med John Kotters ottetrinsmodel med forandringsledelse. Klassikeren, som alle studerende på alle uddannelser og kurser om ledelse støder ind i på et tidspunkt i undervisningsforløbet. En central pointe i den amerikanske organisationsprofessors arbejde er at skabe en brændende platform, så medarbejdere forstår nødvendigheden af at gennemføre en forandring. Annette Franck mener, at "forandringsledelse trænger til forandring". Det har hun ret i."
- 4 ud af 6 stjerner, Henrik Ørholst, Børsen, d. 26. november 2014
"Annette Franck har en mission. Lederne må erkende, at involvering ikke er et personalegode, men udtryk for intelligent ledelse. Hun anfægter påstanden om, at medarbejdere er modstandere af forandring. Tværtimod elsker vi den forandring, vi selv er en aktiv del af."
- Gisselbæk, HK Statsbladet, november 2014
"Det er en bog, der både står på skuldrene af, men også tager afstand fra en del af den eksisterende litteratur om forandringsledelse. På den anden side så findes der rigeligt med grundbøger om forandringsledelse. Derfor er denne bog også meget velkommen på hylden blandt alle de andre bøger om forandringsledelse. Ikke så meget på grund af dens stringens, men på grund af dens skæve og nye vinkler på emnet."
- James Høpner, djøfbladet nr. 20, 2014
"Bogen er let at læse, det er faktisk endda ofte spændende, og i hvert kapitel er der sammendrag og øvelser."
- Niels Erik Karkov, Magasinet Arbejdsmiljø 10/2014
"Bogen er velskrevet, nede på jorden med en række gode øvelser og fine illustrationer."
- Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten, d. 19. oktober 2014
”Jeg finder også hendes (forfatteren red.) inddragelse af ‘den positive psykologi’ både rigtig og relevant. Hun gør op med den del af den postive psykologi, der kunne handler om, at man skal tænke sig rask, og peger på den pointe, at den positive psykologi fokuserer på, hvad der virker i stedet for, hvad der ikke virker, hvad der er anomalier og dysfunktionaliteter.”
- Ove Christensen, Kulturkapellet, d. 6. oktober 2014
”Udmærket og velskrevet bog om forandringskommunikation…”
- Lektørudtalelse, Jørgen Bartholdy, september 2014
”Gennem 15 års erfaring med HR er hun (bogens forfatter red.) kommet frem til den konklusion, at forandringsledelse trænger til forandring. Hun vurderer, at rigtig mange ledere tror, at de kommunikerer med medarbejderne, når de reelt informerer dem, og at de derfor bliver skufferede ov...