Lovsamling 2020 - Proces- og strafferet

Pris

Papirbog
140,00 kr
Medlemspris
112,00 kr
af Jens Møller (red.)
Udgave 6, 2020 | ISBN 9788757446937
426 sider | Softcover
  • OM BOGEN

Strafferet breder sig over strafbarhedsbetingelser, sanktioner og alvorlige forbrydelser, hvor procesret omfatter processuelle retsprincipper og forløb samt rettens pleje i al almindelighed. I en straffeprocessuel oversigt er læserens overblik alfa og omega. Dette hensyn samt hensynet til bogens generelle overskuelighed imødekommes, vha ikrafttrædelsesbestemmelser kun i begrænset omfang er medtaget.

Lovsamlingen udgør blandt andet straffeprocessuel oversigt, og er primært udarbejdet med henblik på at understøtte undervisningen i strafferet og procesretlige fag på jurastudiet. Indholdet er nøje udvalgt og sammensat, så det dækker den studerendes behov for en regelsamling i undervisningen såvel som til eksamen. Lovsamlingen kan med fordel også anvendes af praktikere, der arbejder med proces- og strafferet.

Alle love er konsoliderede og ajourført med seneste ændringer pr. 1. august 2020. Bestemmelser, som træder i kraft senere, er medtaget og markeret som kommende ændringer. 

Lovsamling 2019 - Proces- og strafferet er en del af serien Lovsamlinger, som består af flere relevante og opdaterede lovsamlinger, der hver især er specielt udarbejdet til studerende. Praktikere vil også få glæde af lovsamlingerne i form af et opslagsværk, opdateret regelgrundlag og i denne sammenhæng en straffeprocessuel oversigt.

Se alle titler inden for Strafferet

 

Læs mere