Lovsamling 2020 - Jura 1. år

Pris

Papirbog
150,00 kr
Medlemspris
120,00 kr
af Jens Møller (red.)
Udgave 6, 2020 | ISBN 9788757446944
334 sider | Softcover
  • OM BOGEN

Lovsamlinger er nyttige redskaber, udarbejdede med henblik på understøttelse i undervisningen på første år af jurastudiet hhv. ved Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Københavns Universitet og Syddansk Universitet.

Lovsamling 2020 – Jura 1. år indeholder de love, som benyttes på 1. års-fagene, og dækker den studerendes behov for en regelsamling i undervisningen såvel som til eksamen. Studerende på KU og AAU skal dog supplere med forlagets lovsamling i strafferet, der behandler områder som Bruxelles I Forordningen, retsplejeloven og straffeloven.

Alle love er konsoliderede og ajourførte med seneste ændringer pr. 1. august 2020. Bestemmelser, som træder i kraft senere, er medtaget og markeret som kommende ændringer.

Læserens overblik sikres, da ikrafttrædelsesbestemmelser kun i begrænset omfang er medtaget under hensyn til bogens overskuelighed.

Lovsamling 2020 - Jura 1. år er en del af serien Lovsamlinger, som består af flere relevante og opdaterede lovsamlinger, der hver især er specielt udarbejdet til studerende. Praktikere vil også få glæde af lovsamlingerne i form af et opslagsværk og opdateret regelgrundlag. Indholdet i lovsamlingerne er nøje udvalgt og sammensat, så det dækker den studerendes behov for en regelsamling i undervisningen såvel som til eksamen.

Se alle titler inden for Person-, familie- og arveret

Læs mere