Langt fra Silicon Valley

Pris

Papirbog
395,00 kr
Medlemspris
316,00 kr
Digital transformation i danske virksomheder
Udgave 1, 2019 | ISBN 9788757446135
320 sider | Hardcover
  • OM BOGEN

CEO’s fra Coop, Mærsk, PensionDanmark, Vækstfonden og et dusin andre. Alle har de besøgt det digitale mekka i Silicon Valley eller smagt på hypen om disruption og eksponentiel vækst. Alle er de optaget af de nye forretningsmodeller fra techopstartere til Amazon og Google. Og ingen af dem kan bruge opskrifterne direkte, fordi de som altid har en drift, der skal passes; mål, der skal nås; og medarbejdere med givne kompetencer. Men hvad gør de så hjemme i Danmark? Det giver toplederne eksempler på her i bogen.

Er du også optaget af digitaliseringen og overvejer, hvilke valg og fravalg du skal tage? Er du træt af de digitale buzzwords, men skal du alligevel videre med at effektivisere og modernisere din forretning? Er du i tvivl om strategien, når du både skal beskytte og forny din forretning? Og hvilke værktøjer har du til at tænke forretningsstrategi på de nye vilkår?

Bogen giver dig cases, eksempler, modeller og konkrete overvejelser. Med et solidt grundlag i nyeste forskning og teorier på området viser og diskuterer bogen, hvad danske ledere fra både det private og offentlige faktisk gør i dag, og hvad du kan gøre, når I står foran digital transformation. Læs, hvad der er de vigtigste 9 principper, og bliv inspireret til at blive skarp på dine egne næste skridt.

Forfatterne er ledelsesrådgiver i Nextwork, adjungeret professor Jesper Højberg Christensen, stifter af blandt andet Advice, Kforum og Bootstrapping, samt lektor på Københavns Universitet, ph.d. i innovationsprocesser Brian Due.

Se alle titler inden for Strategi og forretningsudvikling

Læs mere