Kompendium i Arbejdsret

Pris

Papirbog
200,00 kr
Medlemspris
160,00 kr
Udgave 1, 2019 | ISBN 9788757443066
175 sider | Softcover
  • OM BOGEN

Kompendium i Arbejdsret giver en koncentreret, systematisk fremstilling af de grundlæggende arbejdsretlige regler med sigte på studerende ved landets universiteter – både i undervisningen og til eksamen. Dette kompendium er således udarbejdet både som et opslagsværk og som et supplement til de studerendes læsning.

Kompendiet er opbygget i fire dele, hvor Del I gennemgår arbejdsrettens grundstruktur, herunder de nationale og internationale aspekter og forskellen på det private og offentlige arbejdsmarked. Del II omhandler den kollektive arbejdsret, hvor overenskomstforholdet er i fokus, mens Del III fokuserer på den individuelle arbejdsret (ansættelsesretten). Del IV gennemgår reglerne om arbejdsmiljø og arbejdsskader. Dette kompendium er skrevet ud fra Jens Kristiansens lærebog Grundlæggende Arbejdsret, 4. udgave, 2016, Jurist- og Økonomforbundets Forlag.

Bogen anvendes som pensum på faget arbejdsret på flere af landets universiteter, herunder Københavns Universitet og Syddansk Universitet. Kompendiet kan dog fungere som et oversigtsværk for studerende på alle landets universiteter uanset lærebogsmateriale, ligesom kompendiet også vil kunne anvendes af praktikere med behov for en kortfattet oversigt over de arbejdsretlige regler.

Kompendiet er ajourført til og med 1. juni 2019 med nye regler og praksis.

Se alle titler inden for Arbejdsret

Læs mere