Iværksætterens juridiske udfordringer

Pris

E-bog Papirbog
446,25 kr 525,00 kr
Medlemspris Medlemspris
357,00 kr 420,00 kr
Jurabibliotek.dk
En håndbog for iværksættere og deres rådgivere
af Jesper Lau Hansen (red.)
Udgave 2, 2017 | ISBN 9788757437393
484 sider | Softcover
  • OM BOGEN

Iværksættere opfylder en vigtig rolle i samfundet. Iværksættere vil, når de lykkes, realisere en række mål: dække et behov hos kunderne, måske endda ved innovation af eksisterende teknologi eller ved nytænkning af kendte forretningsmodeller, som fører udviklingen videre, skabe omsætning, arbejde og skattekroner til gavn for den fælles husholdning, og måske vigtigst af alt for den enkelte iværksætter, realisere hans eller hendes potentiale og drømme. Men først skal mange forhindringer overvindes – ikke mindst jura for iværksættere. Juraen burde være en hjælp og støtte i denne proces, men jura, for iværksættere, opleves ofte som en hindring. Sådan behøver det ikke være.

I forhold til 1. udgaven er eksisterende kapitler blevet opdateret, navnlig med den nye lovgivning om regnskaber. Herudover er to nye kapitler blevet tilføjet til værket. 

Bogen er skrevet af en kreds af eksperter med tilknytning til Københavns Universitet, der er udvalgt for deres ekspertise inden for en kreds af juridiske områder med særlig betydning for iværksættere. Den leverer jura for iværksættere. Den er skrevet til iværksætterens juridiske rådgivere, men iværksætteren kan også læse med.

 

”Danmark lever af de iværksættere, der skaber vækstvirksomheder og fremtidens arbejdspladser. Selvom Danmark på nogle områder er et godt land at starte egen virksomhed i, har vi stadig alt for mange bøvlede regler, der risikerer at spænde ben for iværksætterne. Iværksætterens juridiske udfordringer er et værdifuldt opslagsværk til at undgå de juridiske blindgyder, der får iværksættere til at snuble i opstarten. Bogen er skrevet i et sprog, man ikke skal have en juridisk kandidatuddannelse for at forstå. Lad os håbe, at bogen kan være med til at sikre, at flere iværksættere når fra idé og opstart til succesfuld vækstvirksomhed.”  

- Jannick Nytoft, adm. direktør, DVCA , brancheforeningen for venture- og kapitalfonde.

 

Læs mere