INNOLITERACY

Pris

E-bog Papirbog
265,50 kr 295,00 kr
Medlemspris Medlemspris
212,40 kr 236,00 kr
Fra design thinking til håndgribelig forandring
Udgave 1, 2015 | ISBN 9788757434941
157 sider | Softcover
  • OM BOGEN

INNOLITERACYs  budskab er at bruge mere tid og en større del af de samlede ressourcer i de tidlige faser af forandringsprocesser og projekter. Bogen giver metoden til, hvordan vi skaber bedre, mere gennemtænkte og mere meningsfulde løsninger til gavn for alle, og hvordan vi giver mere rum for individuel og kollektiv refleksion, og udnytter al den viden vi omgiver os med - men så sjældent benytter os af.

Forfatteren introducerer INNOLITERACY-modellen, som er inspireret både af kendte, lineære, stage-gate-modeller og af designmetodiske modeller – sammenskrevet til et forløb, som tilpasses det aktuelle projekt.

INNOLITERACY  henvender sig til de, der arbejder med og har ansvaret for udviklings- og forandringsprocesser. Bogen viser, hvordan man gør disse processer mere brugerorienterede, og sikrer sig, at man løser det rigtige problem og minimerer risikoen for at løsningen falder til jorden.

INNOLITERACY  befinder sig i grænselandet mellem det fag-faglige og det debatterende. Den veksler mellem at være lærerig, tankevækkende, provokerende og underholdende. Bogen tager udgangspunkt i forfatterens egne erfaringer, observationer og refleksioner – og henter gode eksempler fra både faglitteraturen og praksis. Læseren bliver klædt på til at skabe engagement, fornyelse og igangsætte forandringsprocesser i sin egen organisation. 

Om forfatteren

Steinar Valade-Amland arbejder som selvstændig konsulent, hvor designmetode og -tænkning bruges til at hjælpe virksomheder og organisationer med at udvikle deres strategier og innovationspotentiale. Samtidig arbejder han som ekspert for to af EU’s direktorater – ”Research & Innovation” og ”Connect”, som workshop-moderator, foredragsholder og skribent med fokus på designmetode som udviklingsværktøj.

Læs mere