Hvad vil I med netværk?

Pris

Papirbog
325,00 kr
Medlemspris
257,50 kr
Om de strategiske beslutninger bag værdiskabende netværksprogrammer
Udgave 1, 2010 | ISBN 9788757419122
112 sider | Softcover
  • OM BOGEN

I denne bog bliver netværk for første gang behandlet som et egentligt ledelsesværktøj. Med baggrund i forfatternes mangeårige erfaringer med at skabe netværk i og på tværs af store og små organisationer, giver de i bogen et praksisbaseret indblik i at arbejde strategisk med netværk som en organisationsform.

Bogens omdrejningspunkt er WOGN-modellen, der giver ledere mulighed for at anvende netværk som led i organisationens udviklings-, viden- eller kompetencestrategi.

Endvidere indeholder et portræt af virksomheden Systematic, der driver Danmarks nok mest ambitiøse interne netværksprogram. I portrættet kommer vi tæt på ledelsens overvejelser, de enkelte netværks opbygning og effekt samt den måde virksomheden sikre design og værdiskabelse via en gennemgående netværksansvarlig.

Hvad vil I med netværk? henvender sig til alle ledere, medarbejdere, konsulenter m.m. der har fokus på og ansvar for organisationsudvikling. Samt alle der er involverede i eller ansvarlige for udviklingen og driften af netværk.

Læs mere