Grundlæggende momsretlige principper

Pris

E-bog Papirbog
175,50 kr 195,00 kr
Medlemspris Medlemspris
140,40 kr 156,00 kr
Jurabibliotek.dk
- i teori og praksis
Udgave 2, 2018 | ISBN 9788757441505
150 sider | Softcover
  • OM BOGEN

Momsregler påvirker stort set alle i samfundet. Dels bidrager moms med indtægter til staten. Dels investerer virksomheder en masse tid og ressourcer i administrationen af momsreglerne. Moms er også en indirekte skat som er EU-harmoniseret. Den store indflydelse fra EU-Retten medfører et område for specielle og komplekse momsregler.

Grundlæggende momsretlige principper – i teori og praksis giver en introduktion til emnet og forklarer momsretten i sammenhæng. Forfatterne gennemgår de vigtigste lovbestemmelser og retspraksis vedrørende området.

Bogen indeholder også praktiske eksempler for at forklare nogle særligt vanskelige områder. Bogen kan derfor anvendes til den helt grundlæggende læring af momsregler- og ret og som udgangspunkt for videregående studier og forskning i emnet. Den henvender sig til studerende på juridiske og økonomiske uddannelser, men er også relevant for praktiserende jurister og økonomer, både i den offentlige og private sektor, der har brug for at forstå og anvende momsloven.

Læs mere