Den frygtløse organisation

Pris

Papirbog
395,00 kr
Medlemspris
316,00 kr
Udgivelse på vej
Skab psykologisk tryghed på arbejdspladsen og styrk læring, innovation og vækst
Udgave 1, 2020 | ISBN 9788757448665
288 sider | Hardcover
  • OM BOGEN

Den frygtløse organisation af Amy C. Edmonson er oversat fra 1. udgave af den engelske The Fearless Organization, der er internationalt anerkendt for sit bidrag til ledelsestænkningen. 

Bogen er en praksisnær guide for ledere og teams i at skabe psykologisk tryghed, der styrker organisationers evne til at håndtere komplekse krav, samarbejde på tværs, udvikle nyt samt opdage og forebygge fejl. 

Baseret på årtiers forskning beskriver bogen de klare fordele ved at skabe en organisation og ledelseskultur, hvor de ansatte tør tale åbent om det, som er værdifuldt og vanskeligt, uden frygt for at blive ydmyget eller straffet. Herved skaber organisationens samtaler mulighed for at lære, innovere og vækste. 

Den frygtløse organisation rummer en lang række anbefalinger og værktøjer til ledere, der ønsker at øge den psykologiske tryghed i deres team eller organisation. Den er fyldt med eksempler fra kendte organisationer og er skrevet i et lettilgængeligt sprog.

Bogens forord er skrevet af Christian Ørsted, ledelsesrådgiver og forfatter til Livsfarlig ledelse. 

Amy C. Edmonson er Novartis-professor i Leadership and Management på Harvard Business School. Hun er af organisationen Thinkers50 udråbt som en af verdens tre mest indflydelsesrige ledelsestænkere og modtog i efteråret 2019 ’Breakthrough Idea Award’ for den engelske udgave af Den frygtløse organisation. Amy C. Edmonson er anerkendt som pioner på områderne for psykologisk tryghed, teaming og organisatorisk læring, som hun har skrevet en lang række artikler og bøger om. 

 

”I Den frygtløse organisation samler Edmonson op på årtiers forskning og viser på raffineret vis betydningen af psykologisk tryghed, og hvordan man øger den i sin organisation. Den er min bedste anbefaling til både dem, som ønsker at lære begrebet bedre at kende; til ledere, der ønsker at blive dygtigere; og til akademikere, som ønsker en bred og lettilgængelig indføring og overblik over den mest aktuelle forskning.”

- Christian Ørsted, ledelsesrådgiver og forfatter til Livsfarlig ledelse

Se alle titler inden for Organisationsteori

NB: Ved køb af denne titel forudbestiller du bogen. Bogen vil blive sendt til dig, når den udkommer primo juni 2020.

Læs mere