Dansk arbejdsmarkedspolitik

Pris

E-bog Papirbog
243,00 kr 280,00 kr
Medlemspris Medlemspris
194,40 kr 224,00 kr
Udgivelse på vej
Udgave 3, 2022 | ISBN 9788757446647
177 sider | Softcover
  • OM BOGEN

Arbejdsmarkedspolitik handler om at regulere markedet for forbrug af arbejdskraft, men arbejdsmarkedet er anderledes end andre markeder. Arbejdsmarkedspolitikken skal hjælpe til at skabe et velfungerende arbejdsmarked. Der er dog politisk og faglig uenighed om, hvad der kendetegner et velfungerende arbejdsmarked. Denne lærebog, som er skrevet af arbejdsmarkedsforskere med mange årtiers erfaring inden for arbejdsmarkedspolitik, giver et systematisk indblik i arbejdsmarkedspolitikkens begreber, formål, funktioner, redskaber, udviklingstræk, organisering og konsekvenser i dansk og internationalt perspektiv.

Denne tredje reviderede udgave er grundigt opdateret med de seneste udviklinger og udfordringer i arbejdsmarkedspolitikken og refleksioner om coronapandemiens konsekvenser for arbejdsmarkedet. Der er desuden tilføjet nye kapitler om arbejdsmarkedspolitikken og den danske aftalemodel samt om målgrupper og redskaber i arbejdsmarkedspolitikken.

Målgrupperne for bogen er socialrådgiverstuderende, studerende, undervisere og fagfæller på de højere læreanstalter samt personer, som ønsker et mere systematisk og forskningsbaseret indblik i arbejdsmarkedspolitikken og beskæftigelsesområdet.

NB: Ved køb af denne titel forudbestiller du bogen. Bogen vil blive sendt til dig, når den udkommer primo januar 2021.

Læs mere