Arbejdsmarkedspolitik

Pris

Papirbog
140,00 kr
Medlemspris
140,00 kr
Udgave 10, 2020 | ISBN 9788757444612
158 sider | Softcover
  • OM BOGEN
  • I SAMME SERIE

Normalpris: 280,- (224,- for medlemmer af Djøf). 

Sælges til halv pris i anledning af Nordisk arbejdslivskonference. Skriv til forlag@djoef.dk eller ruh@djoef.dk med angivelse af din bestilling af bøger på listen Nordisk arbejdslivskonference.

"Arbejdsmarkedspolitik" giver en grundlæggende beskrivelse af arbejdsmarkedsforhold og arbejdsmarkedspolitik i Danmark set fra et økonomisk perspektiv.

Bogen indeholder en gennemgang af de vigtigste organisationer, opgørelser om arbejdsmarkedet og rammerne for forhandlinger af overenskomst samt institutionerne for aftalernes overholdelse. Endelig indgår en belysning af de væsentligste offentlige institutioner inden for området.

Bogen beskriver de seneste års udvikling på arbejdsmarkedet med fokus på arbejdsudbud, beskæftigelse og ledighed. Desuden indgår en gennemgang af de indkomsterstattende ydelser til personer i den erhvervsaktive alder, herunder

dagpenge og kontanthjælp ved ledighed. Den er opdateret med de seneste års væsentligste politiske aftaler og tendenser.

"Arbejdsmarkedspolitik" er en værdifuld bog for alle med interesse for det danske arbejdsmarked og ønske om en bog med mange facetter. Den kan bruges både som lærebog i arbejdsmarkedspolitik og arbejdsmarkedsforhold samt som opslagsværk.

Se alle titler inden for Dansk politik

 

Læs mere