- Bøger
- Tidsskrifter / online indhold
- Arbejdsretsportalen
- Arbejdsretsportalen+
- Danish Journal of Management and Business
- Dansk Sociologi
- EU-ret & Menneskeret
- FIRE Journal
- Jurfast online
- Juridisk formularbog
- Juristen
- Kendelser om fast ejendom
- Nationaløkonomisk Tidsskrift
- Nordisk Administrativt Tidsskrift
- Nordisk Tidsskrift for Selskabsret
- Samfundsøkonomen
- Tidsskrift for Miljø
- Værdipapirhandelsloven
- Økonomi og Politik
- Økonomistyring og informatik (lukket i 2017)
- Forfattere
- Undervisere
- Jurabibliotek.dk
- Om Djøf Forlag
Aktørnetværksteori
Pris

I praksis
Udgave 1, 2021 | ISBN 9788757446739
207 sider | Softcover
207 sider | Softcover
Indholdsfortegnelse
- OM BOGEN
Denne nye introduktion til aktørnetværksteori (ANT) er en guide til alle, der ønsker at bruge ANT i forskning og undervisning. En række ANT-forskere præsenterer med udgangspunkt i teori og egen analytisk praksis forskellige begreber og metoder, som kan inspirere læseren til selv at komme i gang med at bruge ANT.
ANTs begrebsverden er mangfoldig og teorien opfordrer brugeren af den til opfindsom leg med metoder og beskrivelser. Teorien har fundet vej ind i mange forskellige forskningstraditioner og uddannelser indenfor teknologi, innovation, design, samfundsforhold og sundhedsarbejde. Bogen er den første danske lærebog om ANT som teori og metode.
Irina Papazu har en ph.d. i statskundskab og er lektor på Institut for Business IT ved IT-Universitetet i København. Hendes forskning fokuserer dels på demokratisk deltagelse i håndteringen af klimakrisen, dels på hvordan digitaliseringen forandrer stat og samfund.
Brit Ross Winthereik er professor i Science and Technology Studies og Etnografi på Institut for Business IT ved IT-Universitetet i København. Hendes forskning omhandler infrastrukturers rolle i samfundet med fokus på den offentlige sektor og på de forandringsprocesser som indførslen af IT medfører organisatorisk, politisk og socialt.